CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D
suka hati saya laa . hati saya pun , bukan hati awak .

Thursday, 22 December 2011

miss ALL that I LOVE :(

assalamualaikum kehidupan <3
hi sayangs .
okay sekarang na jadi sayang .
apa ? merepek ? suka hati saya laa . kan saya da cakap hati saya .
apa pun cannot GO la :)
yang penting sayang ta kacau orang kann ? 
sayang tengah bengang ni kenapa sayang sign in ja blog sayang nii
senyap ja == mana bunyi-2 ?
sebelum ni ada lagu - Ya Sudah La .
mana pula perginya .
ta mengapa , sayang ada suruh hamster comel tukarkan lagu :)
nanti-2 ada la toh ><
okay berbalik pada tajuk ,
*pada or KEpada ?
heh ! sempat ya belaja BM kat sini :p
okay sayang tak tahu kenapa tiba-2 rasa rindu menyerang
kalau rindu itu untuk seorang ja takpa pun nya kan ==
nii untuk ramai pula :((
sedih laa .
ah ! rindu rindu lagi rindu 
apa penawarnya ?
sakit la jiwa ni tahan 
siapa boleh tolong ?
eh ?
tolong eh :(
sakit kan bila rasa rindu 
rasa macam na baling meja ja kat orang 
haha ==
siapa yang berani na merelakan diri ?
sayang na baling meja ni 
*untung la kalau kuat na angkat meja tu kann
alaa , meja belajar yang kecil tu laa :)
okay sayang harap semua yang sayang rindu tu 
datang eh dalam tidur sayang kejap lagi
sayang minta sangat 
tolong la datang , eh ?
*yang Maha Esa , sayang nak mereka yang sayang rindu tu datang nanti 
boleh tak ? boleh la boleh la , eh ? eh ? sayang mohon .
hantarkan mereka dalam tidur sayang nanti ya . boleh tau ! ><'
TerimaKasih ! :D
amin ~ *wehh , awak ,tolong la aminkan :)
okay la , rasanya sayang patut tunggu mereka cepat dalam mimpi nii
nanti mereka tunggu lama pula .
*cehh ^^ aww seronok . harap-2 dapat <3
okaybye !

0 comments: