CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D
suka hati saya laa . hati saya pun , bukan hati awak .

Wednesday, 23 November 2011

tempat : Serdang 


assalamualaikum
hihi . lama tak post . biasa lah asyik sakit ja tahu dia , kennn ? (:
Alhamdulillah , saya rasa bahagia sekarang .
harap berkekalan (:
jangan lah cuba ganggu kami lagi eh sayang ?
memang lah kami selalu dingin
tapi biasalah tuu kannn ? (:
kena banyak bersabar , jangan cepat na marah ja :P
*diam lahh ! :D hee
okay lahh . rasanya tiada apa yang penting lagi kot untuk di kongsi (: cuma ... hmm
saya sayang dia lagi <3
sangat-sangat ><
kbye lahh :D

Wednesday, 16 November 2011

HARI INI (;

assalamualaikum (;

harinii dah 3bulan kami bersama (:

kadang tu pelikkk , macam mana boleh selama nii .

bukan senang . tapi ada banyak lagi masa yang kita nak kena lalu :(

takut = ="

saya cuma takut awak pergi , awak hilang , awak sakit :(

Terima kasih sayang "(
dah selalu bersabar dengan anje ")
selalu ada bila anje perlu sayang ")
selalu ikutkan je apa yang anje nak ")
mesti sayang serik kan , tak tahan lagi kann ? ")
sayang , anje minta maaf tau ")
tau ayang T,T
anje selalu ta percaya ayang ")
ayang makin handsome , tu yang buat anje makin takut ")
sekarang , anje percaya kat ayang ") 
#menangis dalam hati 
anje ta bole hidup pulak lah tanpa ayang ")
anje ta boleh "(
anje sayang ayang sangat-2 T,T
sayang ..
kalau dah bosan , jemu dengan anje ,
bagitahu ja okay ?
hmm ")
salah anje kann ? ")
ayang ! T,T

Tuesday, 15 November 2011

MUHAMMAD SHAFIZUL SELAMAT 

MANUSIA BARU ;D

ASSALAMUALAIKUMMM (;


Hii .


Hhee , seronok sangat rasa tahu takk .


okay saya dapat adik baru .


korang ada ?


HHEE ;DD comel gila dho . mengada-ngada pulak tuhh ! manja .


nama , em panggil Zaim ja ^^


mesti handsome da besar nanti . cepat la besar cepatlah .


HEHE .
<3

Friday, 11 November 2011





comel kan budak kecil 3 orang nihh !
saya nak ada 3orang anak macam nii nanti ;DD
#merapu ><

Do You ?

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

hi Mr.S <3

awak suka saya ?

baik jawab YA ! kalau tidak saya belasah awak sampai koma 

err = =" tamo lah sampai koma ;D

HAHA . okay sebenarnya tatau na update apa ^ ^ HEE
cuma saja na sentiasa cerita pasal budak S to
biar saya ta lupa dia 
al maklum lah saya nii pelupa orangnya . HAHA ;D
tapi kalau pasal si Mr.S susah na lupa sikit , sikit lahh ;pp
HEE 
sayang , anje sayang ayang tauu ! hehe
tetiba ja kannn .
okay diam .
suka hati lah 
yang penting ta kacau orang ;pp
eeeeE ><

Thursday, 10 November 2011

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
heyyy 

memang pun 

memang na cerita pasal dia lagi ;D

tasuka ?

suka lah , suka lahh ;DD hehe

jangan ! nanti tersuka betul pulak kat Mr.S saya nii (;

AHH !

saya jaga dia kuat-2 .

tada siapa boleh ragut HATI dia dari saya <3 kecuali keluarga dia sahaja lahh .
hmm (;
Alhamdulillah . Kami bergaduh lagi dan berbaik semula lagiii .
ADUH !
sumpah penat menangis .
macam to pun gangster kann . kuat nangis T,T ;DD heheeeks !
biarlah . hmm .
EH tadi kan , baring-2 atas peha si Mr.S nii
lepas to ,

Mr.S : Nak bisik jap 
Saya : Err , taknak .na tiup ehh ! ~
Mr.S : mmm MAHHH ;*

dapat kiss lagi ^^
asyik dapat ja .
hehe .
suka hati lahh kami na kiss-2 
tapaya sibuk ;pp
okay saya tah pape ^^
saya tahu saya over ;D
SO ?
we ONE MALAYSIA right ?
apa yang penting 
KERJASAMA ^^
AHH ! whatever lahh .
i HEART you sayang !

SAYANG MANJA C;

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
hi .
tengok .
nampak manja ja .
mengada kann ?
huh !
memang pun . kan da cakap dia ni layak kanak-2 ja .
kanak-2 pun kanak-2 lahh 
yang penting Superman seorang nii saya punya !
jangan amek dia ehh ?
please ! ;(
saya sayang sangat dia .
Mr.Superman ,
jangan la gurau-2 terlampau ya
jangan la selalu na buat saya marah
jangan la selalu na marah saya jua , kerana bila awak da marah , 
saya akan jadi lagi marah tapi lepas to menangis ;(    ;DD hee
Mr.Superman ,
saya akan selalu rindu awak walau dimana saja saya berada 
even 24jam bersama pun tetap ada rasa tuu ")
Terima Kasih Sayang 
bersama saya
dengan penuh 
kesabaran , kekuatan , ketabahan , keBahagiaan ")
Terima Kasih Sayang <3

LIMA JARI PENTING C;

ASSALAMUALAIKUM .
Hi .
Hi My Mr.Superman C;
tahu kan kenapa dengan photo kat atas nii
ingat ehh kita punya pengertian tentang 5jari nii (;
ingat TAU !
mmm MAHHH ;*

hmm
apa pun yang terjadi
ku kan selalu ada untukmu
jangan lah kau bersedih
cause everythings gonna be OKAY  ^^

menggila nyanyi bersama ABANG COMEL &  MR.SUPERMAN  <3

MR.SUPERMAN

CUBA CARI MANA MR.SUPERMAN PUNYA  S

TISU MANIS c;

maniss kann macam korang a bila couple ;DD

APAPUNYANGTERJADI C;

HII !
mr.Superman saya nii tauu .
saya tahu pada semua orang dia biasa tapi pada saya dia ..
err =="
sangat MANIS ;D
betul tauu !
dia memang tak kan tinggalkan saya
saya tahu tuu
#cehh! bajet yakin lak -,-"
biarlah ;pp
HEHE 
tadi kami gaduh 
sampai saya tersalah baca text dia
saya terbaca "saya senarnya nak putus gn awak"
PEERH !
;((
saya macam ta percaya 
AH ! ta mungkin lahh T,T
dia sayang saya 
ya dia sayang saya #sedapkan hati <3
baca lagi sekali pun text tuu sudah (;
"saya senarnye xnak putus gn awak"
HAHA 
dasar mata rabun jauh =="
HEHE 
lepas tuu panggil dia balik
waaaah , hmmm *,*
HEHE
seronok ja tengok muka dia yang layak kanak-2 tuu ^^
comel 
haa ? apa ?
tidak comel ?
pada saya dia comel ^^
macam bayii 3bulan ;DD
hee 
#apapuntaknampak;p

Tuesday, 8 November 2011

budak kacak suka dipuji
tapi perangai sangat pemalas
saya ta kesah diumpat dikeji
ada malaikat yang tolong balas (;

#apa motif letak gambar kucing macam nii tahh =="
HAHA :D

LAGI-2

perlu ke saya cerita tentang Letto lagi ?
lagi lagi Letto
Letto lagi lagi
okay . bosan ?
saya tidak pun ><" huu !
suka hati jiwa raga saya lahh (;
orang na kata apa ?
BATAK ?
macam tuu ?
kesah ke pulak ?
BATAK pun kat satu lelaki ja :D

#betultidak?

Monday, 7 November 2011

rasanya selalu macam nii . HAHA :D

emmm "

time webcam dengan Fawwas Alya & Nurulnatasha ^^
HAHA .kami gila S dahh ^^

baby (:

macam muhammad shafizul bila tidur ^^

habis-lah :(

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
hiii :D hii !
emm sebenarnya sedih tau takk !
saja ja senyum besar-2 . err ? besar-2 ? lebar-2 lahh sayang . HAHA :D = ="
esok si Letto nak pegii pemilihan untuk bola sepak Selangor . ye ke ?
err ya kot .ahh ! yang penting ada kena mengena lah dengan bola sepak .
mesti nanti dia asyik focus kat bola , bola , bola .
tapi hope tidak lahh .
sebab dia cakap TAKKK !
tadi kena marah tau = ="
sedih betul T,T
ta apa lah , apa-2 lah ya Letto .
Stella doakan yang terbaik untuk Letto ><"
tapi Letto ingat jangan lupa Stella ("
TAUUU !!
hmm 
#sedihsial ^^"

Sunday, 6 November 2011

kasih sayang ^^


Muhammad Shafizul Selamat 
/(,") ♥ (¨.)
./♥\.♥ /█\.
_||_ ♥_||_

huks ! orang tua nii , emm sayang gila-2 kat dia . perangai serupa kanak-2 yang selalu banyak kat bukit bintang to , HAHA . comel !
ta sabar na jumpa hari nii ^^
na belasah dia cukup-2 !
nak kasih sayang rendu dia .mmm mahh ! :*
tapi mana tah dia 
tak sampai-2 dari tadi
tape bukan selalu kenn tunggu lama-2 =="
hehheh .
cepat lah ya ayang 
bosan dah anje nii 
(:

jangan kacau kami (:

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
ngeee :D
saya rasa kan saya nii macam belagak ja 
kenn ?
kat blog asyik cerita pasal Buah hati saya ja
macam dia sorang ada dalam hidup awak ya Stella ? = ="
eh tidak lahh
bukan macam tuu
hehe 
:D
mesti orang kata asyik kau ja yang buat cerita pasal dia 
dia ada ?
memang la tak ada
biarlah !
ada kesah pulak ke saya ? ><
weee !
biarlah dia ta sayang saya ke apa ke
yang penting saya sayang dia
dapat pahala sayang menyayang nii 
HAHA
emmm :( 
tapiii kalau boleh kenn
biarlah dia sayang saya jugakkk ! :D
baru best
hehe <3

#okaydabosan:(

cause everythings gonna be OKAY (:


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
hii ! err hii kat sape pun tatao la saya 
hehe :D
banyak benda na cite sebelum na taip blog nii
tapi bila na taip jadi lupa semuanya = ="
err agaknya saya semakin da tua nii 
ciss ! 
tadi ingat na pegii Hang Tuah
tapi sorang-2 lahh 
sebab tetibe rasa macam na jalan-2
Tapiii :(
si Letto ta bagii 
mula-2 memang dia ta bagi 
lepas to cakap lah , ehh takk bukan cakap , texting ^^ hee
text la , na pegii juga 
"ayang bagi ke ta bagi ke tetap na pegii"
punya bebalnya saya , kennn ? ><"
tapi bila na pegii to
rasa macam ta sampai hati pulakk
kesian dia 
bebal sangat taknak dengar cakap orang asal Stella ? *kena marah dengan diri sendiri ^^
hmm 
SO
ta pegii punn !
hehe :D
jangan risau ya ayang 
anje tamo degil-2 lagi
tapi kalau degil gak
tak tahu la to ^^"
heee :D
#bongok ! :D

Thursday, 3 November 2011

SANDARAN HATI LETTO (;

DEAR 
MUHAMMAD SHAFIZUL SELAMAT



لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
stella na cakap sikit nii . err ==" cakap ke ? bukan taip ?
emm ~
berapa kali erk stella na kena bagi tahu awak 
yang stella terlalu sayang + cinta awak "(
kadang-2 memang stella selalu fikir bukan-2 pasal awak
sebab stella taknak jadi macam dulu-2 to 
stella kena game selalu
bukan stella ta percaya awak
TAPI stella  emm..
stella takesah if awak ta sayang stella pun 
tapela kannn 
biarlah stella sayang awak seorang
ibu kata , dapat pahala kalau kita sayang orang
<3
DAN kadang-2 to stella rasa kita
macam tade jodoh =="
ARGGHHH !!
stella risau la awak 
em ! YA , mungkin betul juga to
ramai yang tasuke perhubungan kita kannn
mesti mereka doakan yang bukan-2 untuk kita :(
tapi yang doakan terbaik untuk kira to 
terimakasih sayang ya ><
ta mengapa lah kan sayang 
dugaan untuk kita kennn ? (:
tapi sekarang
kita mana ada gaduh macam dulu lagi
cuma stella termakin kasar sampai luka-2 awak ^^
stella suka sangat akan perubahan to awak ><

sayang Si Letto

            MUHAMMAD SHAFIZUL BIN SELAMAT 


stella na minta maaf tau suka
buat Letto sakit ...
buat Letto menangis ...
buat Letto gemuk !
buat Letto sedih ...
buat Letto penat ...
buat Letto marah ...
buat Letto macam biskut ... mmm nyumnyum ><
buat Letto macam bear ... umphhh -

                                                                                                                            SANDARAN HATI <3