CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D
suka hati saya laa . hati saya pun , bukan hati awak .

Wednesday, 25 January 2012

NO TITTLE ! haha . gelak sikit .

assalamualaikum kehidupan ><
okay morning . Selamat 1 Dunia (:
Hehe . Kenapa suka sangat nih ? Haip !
Jangan tanya kenapa . Nanti berubah pula perasaan nih . dah la sedang nak menghiburkan Hati oh Hati nih ;p Even sebenarnya sedang menangis Hati nih .
oaky okay . *Tengok sampai ejaa okay pun salah ;D
Hehe . Eh malam tadi kiteee kejeeew dengan Bad semula .
ta kenal Bad siapa ?
ta apa ta penting . tapi kiteee na story gak pasal dia sikit . ta suka ? shuhh ! Jangan sibuk dalam gua kiteee yang colour Pink nih ;p Ngah ! *muka brutal tapi dalam Hati ada taman astakonah (bak kata abang Fadhil) ;D , dia si Bad dah habis cuti . padan muka dapat ampau cikittt ;p
Haha . penat sikit kejew malam tadi ;(
tapi rasa masa tu macam sekejappp jeh ! nyeeh ;D
Bad baik gila ! dia buatkan kejew untuk kiteee . Thanks dear <3
Haha tahu kan kiteee nih penTakut cikittt .
hurrr ~ dah lah buatkan kejew untuk kiteee , lepastuh balik tadi dia pau makan pulak ==" *baiknyeww -,-
Ahh ! kau memang cantik lah . Terimakasih ^^ 
Okay lepas tu lepak lepuk sebentar bersama abang capikk Amir + abang Fizol ;p Haha . bila lah kiteee dapat meet Diana Amir yang comel lote tuh lagi -,- last masa kat RTM tuh ja lah . heh !
Thanks tau abang . susah-susah ja ;) Eh BTW mii dah sampaikan salam mesra tuh pada si Dia ;p HAHAHA .
okay dah sikit ja gelak . jangan lebih ! -,-
hiyaarkk ! Hari nih kiteee cuti . na tidur lama-2 sampai mata macam panda 0,O hehe .
Biar tade capeew cukee . Haha . memang tade siapa suka pun . so WHAT ? we ONE malaysia right ?
apa yang penting ? KERJASAMA ^^ hiks ! kiteeee ada Harimau . awak ada ? tade ! ;)
Eh teman kiteee Yob ( bukan nama sebenar ) dia sakit . doakan dia cepattt sembuh ya ! Amin ;) Oh Allah , sembuhkan dia tau ^^ Terimakasih . 
Eh , *haha dari tadi eh eh ja ;D ,, hehe . kiteee ingat kannn . kiteee dah ta penting ^^
dah tinggal sorang-2 . dah tiada yang cari . rupanya kiteee SALAH ! haha . stupid amido -,-
Terimakasih tau yang selalu ada dengan kiteee tew ! >< Hehe .
yang tegur-2 kiteee tew ;D My all sayang lah kat You all ;p
Err panjang lebar pula kali nih -,-
Hehe . kiteee Janji akan cuba ubah perangai ^^ err taaa taa tapii , susah lah na jadi matang . Hee .
kiteee nih macam budak-2 jeh -,- Haha . ta apa lah alahai budak-2 ta pandai menTipu ><
kannn ?! 
*sedang bersama lagu Hanya Ingin Kau Tahu by Republik (;
best lah lagu nih . ngah *,*
Hehe apa lagi kiteee na bebel neh . cepat-2 ! ;p
hehe okay lah . kiteee nak bobok dah .
ada apa-2 call ja 999 . Jangan call kiteee lak !
kiteee bukan boleh buat apa pun  . Tolong semak samun ja ;)
Hehe . Jum lena .
Kbai . Wasalam untuk kali nih ^^V

Anak Harimau ?

okay assalamualaikum Sayang !
Selamat 05:04 petang . Haha . Kenapa tiba-2 gelak nih . Haha . okay sebenarnya sedang cover sedih lah :''
Hati kiteee jauh . TAKUT DAN RISAU :''
oh Allah . Tolong lah daku . ada dengan daku sentiasa .
kuatkan semangat nih . 
"Bonda" cakap kiteee sebenarnya Kuat semangat .
"Lela" pula cakap kiteee lemah semangat =="
Heh . APTB si Lela nih .
Okay mesti pelik kenapa tajuk Blog , ''Anak Harimau" ?
HAHA . Sahaja ja . kiteee kan kuat macam Harimau ^^
Syeeda suka panggil kiteee Anak Harimau ><
Hehe . Eh semalam kan kiteee Basking .
Boleh tahan juga suara kiteee ;p
Haha . *perasan kejap .
Thanks Baby 41 and the guitar for yesterday .
Haha . Hm . 
kiteee tade mood sebenarnya nak update Blog nih .
Hati oh Hati tidak tentu arah ;" 
Maaf kali ini Blog bosan lagi .
Next time lah New Post yang menarik . InsyaAllah lah :)
okay lah . na cari daging . Lapar .
Babai ^^V

Sunday, 8 January 2012

Selamat 10:40 Pagi (:

assalamualaikum kehidupan ;)
Heh . Sihat ? Okay saya terpaksa rush buat Blog kali nih . hiarrggh ! Haha .
Masuk kerja dah sebentar lagi . 10minit lagi =="
Okay nak tahu ? Taknak ? okay blah sekarang lah ;p Hehe .
Eh gurau ja . Jangan ingat kiteee nak kurang ajar tautau ! Kiteee gurau ja ;D
Haa okay semalam kan pagi-2 buta saya boleh bergaduh dengan itu mamat POYOs saya to si Romeo Chan ==" ;D Haha . kesian dia . Habis tuh haa asyik buat hal sama ja sejak pergi sana . Hehe . Kan da kena marah dengan kiteee . kiteee nih garang tau . heish !
Ah , rindu sangat kat dia -,- dia tu kalau ta rindu saya , balik nanti saya bakar kening dia .ngehngeh ^^'' Okay sebenarnya kan saya taktahu na cerita apa lagi . Agagaguuu ;p
Padan muka kau orang ;p kepada kawan-2 hostel kiteee tuh yang comel loteeey tuu . hmm Ami sayang kau orang tau . Tolong jangan salah faham dengan mi eh eh ? ;) Tolong sayang mi eh eh ? ;D hehe . Tak malu minta orang sayang . Haha ;D okay lah . GTG la baby boy and baby girl semua ;)
dah lewat !!!
Kbai . Salam <3

Friday, 6 January 2012

Oh Allah I LOVE You

assalamualaikum . Selamat . . aiks ! kejap ja dah pukul 03:22 pagi .
Yeayy ! Cepatkan hari berlalu . whoaaa . sabar ya Ami ;)
Daddy cakap apa ? "Ami kan kuat , Daddy percaya Ami kuat" *sambil ajuk suara Daddy ;p
E cakap , Ah ! E banyak lah dea cakap macam-2 ;D mummy Wawa , pun bahu dea selalu jadi mangsa hingus Ami . Hehe . Tasha mok pula cakap apa "aku percaya ta sampai 3bulan  kau menangis ja macam nih , cayelah" ;D Ucu Qee macam marah-2 Ami ja sebab selalu menangis . Hah bytheway hari tuh Ami demam panas . Teruk lah juga ==" macam apa ja demam sampai teruk macam tuh . Haha . Hari pertama Yob jaga . Ami asyik merengek ja , lepas tuh kena marah ==" Hehe . Hari kedua Si Superhero kiteee balik >< Ami taktahu pun dia nak balik . terkezut mak ! ;D Hari ketiga ta ingat lah siapa jaga . Semalam ingat nak tidur bilik Yon tapi last-2 cancel . dah elok-2 nak tidur . ta boleh tidur . lapar + rindu + menangis nya lagi . HAHA . turun bawah . ada warden pulok . Warden " nak kemana lagi nih pukul0300 pagi keluar" Ami "kiteee lapaaar ;( sumpah" *siap bersumpah =="
Warden "bukan awak demam panas ke ? *nak datang dekat kat Ami . Ami "Eh jangan dekat ! nanti jangkit ;( "
Warden "Ha ya lah . cepat makan cepat balik , okay ? " Ami "ya janji ;)" demam panas jangkit eh ? Haha .
terus pergi kat Mummy Wawa ;( menangis habis ! ada hingus tak mummy kat baju mummy to ? Hee . ta sengaja tau tau ! Lepas to pergi makan . order fresh orange . tapi ta fresh sangat . sebab mummy Wawa tukang makan ais orang ==" sabar ja lah kiteee . Mata dah serupa panda nih weh . Nak tengok ? tapayah lah . dah takda ;p tengah tengah makan ada "Fadhilah Come To Me" datang melawak . Terimakasih buat kiteee ketawa ;D Nanti lain kali kalau rasa sedih kiteee cari awak . Haha . Sucks ;p da siap makan , kami pun naik lah bilik . Ah . sakit kepala sangat . tahan ja lah . na tidur pun ta mampu . esok paginya ja tiba-2 rindu lagi . rindu kat barang-2 pemberian Cinta hati kiteee to . Haa apa lagi pergi sana lah ;" Eh bytheway , semalam petang Ami interview kerja . Oh Allah TerimaKasih . kitee dapat ! nanti Ami belanja ya , ya ?! sky juice ;p Hehe .
okay lah sekarang Ami detemani ditemani 3orang yang disayangi neh . Fatyn Ucu & Baby :) Thanks so damn ya korang ! ;D kurang sikit rasa sedih . okay lah nih ja kot . maaf tau kalau bosan . bukan Blog awak pun . takpe lah kan ;) Hee . Kbai .

Tuesday, 3 January 2012

Ah . Sakit rasa ini .

assalamualaikum petang .
okay Hari pertama tanpa Dia . Alhamdulillah saya dapat lalui hari-2 saya nih tanpa dia dengan huru hara , naik turun tangga , penat tau ! ;D
kalau ada dia mesti kurang sikit rasa penat tuh kennn ? ;)
ah saya kan kuat ;D saya ingat selepas saya uruskan hal bank to saya akan sorang-2 tapi saya terjumpa E , lepak dengan dia kejap .
tembak Hati sampai hancur !
NGAHAHA ;D ( -,-"
Lepas to Syeeda dengan Yob turun . Syeeda demam teruk . panas gila badan dia ;( Semoga cepat sembuh ya sayang Syeeda .Syeeda da balik* Now . ada dengan Yob di Kiblah . lepas ni dengan siapa tak tahu lah . tak kisah lah ;)
Allah sentiasa ada kan kan ? 
Ah . saya rindu dia sangat ketat mampat padat la ;(
Sabar-2 . jangan biar Hati menangis okay ?
jaga Hati dan Mata tuh . ingat Manja , awak bukan sorang-2 tau ! awak ada Allah ;)
sabar okay . cuba kawal sikit kawal sikit Hati tuh ;) awak kan hati keras . Tape . dalam 3bulan nih keraskan Hatimu untuk sementara pun boleh kan ? ;) 
bytheway , sedang menunngu panggilan kerja . Ayang , doakn anje tau Sayang ;D Aamiin .
Ayang , tadi kan , abang Bank toh cakap anje comel . Hehe . Buta kan dia . Ayang jangan jadi buta macam dia tau ! ;p Hee . ayang betul tak jawapan anje , ada orang tanya "apa sebab anda sayang Boyfriend anda ?"
anje jawab , tiada sebab .itu semua Takdir Allah , betul tak ayang ? ;)
Kalau salah , betulkan eh ? 
ayang , anje rasa kan ada orang tengah Spy anje lah kat sini . Haha . rasa lah .
biasalah Bakal Isteri awak ni kan ada "6ixth sense" ;D muehewhew .
ah ! whatever lah . ada kisah ? tahu lah bakal jadi artis sampai ada yang na Spy ;p Hehe .
okay la anything i'll story mory here okay ? ;)
Bye . i HEART you Sayanggg <3