CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D
suka hati saya laa . hati saya pun , bukan hati awak .

Friday, 6 January 2012

Oh Allah I LOVE You

assalamualaikum . Selamat . . aiks ! kejap ja dah pukul 03:22 pagi .
Yeayy ! Cepatkan hari berlalu . whoaaa . sabar ya Ami ;)
Daddy cakap apa ? "Ami kan kuat , Daddy percaya Ami kuat" *sambil ajuk suara Daddy ;p
E cakap , Ah ! E banyak lah dea cakap macam-2 ;D mummy Wawa , pun bahu dea selalu jadi mangsa hingus Ami . Hehe . Tasha mok pula cakap apa "aku percaya ta sampai 3bulan  kau menangis ja macam nih , cayelah" ;D Ucu Qee macam marah-2 Ami ja sebab selalu menangis . Hah bytheway hari tuh Ami demam panas . Teruk lah juga ==" macam apa ja demam sampai teruk macam tuh . Haha . Hari pertama Yob jaga . Ami asyik merengek ja , lepas tuh kena marah ==" Hehe . Hari kedua Si Superhero kiteee balik >< Ami taktahu pun dia nak balik . terkezut mak ! ;D Hari ketiga ta ingat lah siapa jaga . Semalam ingat nak tidur bilik Yon tapi last-2 cancel . dah elok-2 nak tidur . ta boleh tidur . lapar + rindu + menangis nya lagi . HAHA . turun bawah . ada warden pulok . Warden " nak kemana lagi nih pukul0300 pagi keluar" Ami "kiteee lapaaar ;( sumpah" *siap bersumpah =="
Warden "bukan awak demam panas ke ? *nak datang dekat kat Ami . Ami "Eh jangan dekat ! nanti jangkit ;( "
Warden "Ha ya lah . cepat makan cepat balik , okay ? " Ami "ya janji ;)" demam panas jangkit eh ? Haha .
terus pergi kat Mummy Wawa ;( menangis habis ! ada hingus tak mummy kat baju mummy to ? Hee . ta sengaja tau tau ! Lepas to pergi makan . order fresh orange . tapi ta fresh sangat . sebab mummy Wawa tukang makan ais orang ==" sabar ja lah kiteee . Mata dah serupa panda nih weh . Nak tengok ? tapayah lah . dah takda ;p tengah tengah makan ada "Fadhilah Come To Me" datang melawak . Terimakasih buat kiteee ketawa ;D Nanti lain kali kalau rasa sedih kiteee cari awak . Haha . Sucks ;p da siap makan , kami pun naik lah bilik . Ah . sakit kepala sangat . tahan ja lah . na tidur pun ta mampu . esok paginya ja tiba-2 rindu lagi . rindu kat barang-2 pemberian Cinta hati kiteee to . Haa apa lagi pergi sana lah ;" Eh bytheway , semalam petang Ami interview kerja . Oh Allah TerimaKasih . kitee dapat ! nanti Ami belanja ya , ya ?! sky juice ;p Hehe .
okay lah sekarang Ami detemani ditemani 3orang yang disayangi neh . Fatyn Ucu & Baby :) Thanks so damn ya korang ! ;D kurang sikit rasa sedih . okay lah nih ja kot . maaf tau kalau bosan . bukan Blog awak pun . takpe lah kan ;) Hee . Kbai .

0 comments: