CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D
suka hati saya laa . hati saya pun , bukan hati awak .

Friday, 30 December 2011

DONT CRY LITTLE h a t i

assalamualaikum .
selamat 06:25 pagi sayang .
sayang , saya buat ini tau yang selalu saya nak elak daripada awak :) Maaf ya .
Oh Hati , kenapa na buat perangai lagi nehh ?
tak tak jangan salahkan hati .
tapi rasa tuh daripada hati kann ?
ya mungkin tapi jangan laa marah hati oh hati saya neh ya :'
Hati , kawal Hati sebaik mungkin .
jangan sampai hati menangis : /
Oh Allah , saya tak akan penat minta bantuan hanya daripada Allah .
bantu saya untuk kawal rasa ini Allah . Please :''
"awak , selalu lah jaga diri dengan baik ya di sana , jaga Hati selalu ,
doakan saya selalu di sini :"
saya akan juga selalu mendoakan awak ,
jangan risau ya :"
ingat , 5 jari kita tu okayyy sayang c:
saya sayang + cinta awak
selamanya







Hai Manja , Stella , Juliet , AMI , Zureen ,
tabahkan lah Hatimu sayang :)
Ya memang akan terasa kehilangan mereka semua neh ,
selalu bersama ja dengan abang cumel , Romeo , 
tapi akan datang hanya saya 
Oh Allah , im begging to You :''
Please . and Please help me .
about my Heart

assalamualaikum kehidupan :)
okay tadi hati oh hati nih merajuk
sebab ta dapat na buat rambut yang disukai tuh :''
ahhh , ta mengapa lah
next time sahaja lah .
okay bytheway lagi 2hari si Romeo akan pergi jauh
Oh Allah , kuatkan hati oh hati nih Allah
kuatkan lah ya
saya tahu saya ta kuat sebenarnya tapi
Allah tak kan bagi ujian kepada hambanya yang lemah kan ?
Allah mengetahui seluruh tentang hambanya kan ?
Allah bagi ujian macam tuh kat saya
sebab Allah tahu saya nih mampu jalani ujian itu kan ?
Ya saya akan cuba Oh Allah :)
bantu saya ya !
*eh , tadi saya dapat Kinder Bueno ! :D
apa ? kecoh ?
hurmm :( bukan lah saja ja taip .
tangan saya lagi nya pun kan :[
HEHE okay .
see again yah :*
memuah .

Thursday, 29 December 2011

okay sekali lagi ^^
HAHA , bytheway sebenarnya saya risau tentang perasaan budak besaa Superhero saya neh
kuat cemburu tuh
aduh jangan la suka cakap rindu kat saya
IM saya
semua yang ada kaitan dengan lelaki yang dia ta kenal
dia cakap
dia cemburu ><'
hokhok
:D
jadi jangan la IM saya lagi , eh ?
haha , bagitahu kat wall la weh !*
taknak , kena jaga hati banyak pihak nih kann .
weh Ayang , Anje minta maaf tau
anje ta suruh pun mereka rindu anje
anje ta suruh pun mereka cari anje
anje ta suruh pun mereka IM anje
HEHE
jangan la cemburu
wee :DD
mmm mah :*
sayang Ayang :D

wehh ! hehe .
buatpa toh weh ? awal bangun !
waa ta tidur lagi la bro
habis rabak mata waa
hehe
eh saja na cerita nih , boleh ?
eh of course la boleh
Blog siapa ?
saya kann ^^ winkwink
eehh semalam kan saya ada follow group  paranormal mencari entiti :)
seronok tapi ada beberapa orang salah cara a :(
ish ! geram anje .
haa kau , jadi anje dah terus ><'
sampai saya pula kena bertarung dengan entiti tuh
nasi baik entiti tu lemah lembut :)
Terimakasih
lepas tuh kami pergi DT aka DownTown
HAHA
jalan kaki ja
uhuu saya dapat semua yang saya nak
err semua ke ?
boleh laa :D
Romeo belanja saya wakk :p
adui da pagi pun sayang
letih nya na pergi bank
urusan buat kad baru tu laa !
sabar ja saya wak .
kesian ayah saya pening dah fikir anak dia nih tade duit kat sini
HAHA
tape nanti saya settlekan semuanya :)
masih ada Romeo , saya rasa selamat
dia boleh teman saya :)
tolong saya :)
ahh macam-2 da saya lalui dengan Romeo neh :)
doakan kekekalan kami ya
amin .
amin .
amin !
:D


assalamualaikum lagi Pagi  ><
okay pernah main ta Game binatang comel kat atas neh ?
saya pernah main la awak ^^
saya da main game tuh
serious hilang semua mood buruk ==
HAHA
jum la join .
best .
;D

okay sayang !
anje na rambut baru macam nih .
tapi yang sebelah atas ja warna putih
boleh kann .
belanja eh ?
ala ta lama pun rambut neh
boleh eh ?
Terimakasih <3

assalamualaikum pagi :)
okay , semalam kan saya tonton cerita Ombak Rindu .
awak ada ? tiada kan , saya beli tiket RM02.50 ja
itu pun si Romeo yang bayar kan
baik kan dia , belanja saya
HAHA
eh ta masal ja saya nih kan
orang lain tuh tak heran pun lah awak tuh da la baru tengok
da dekat berapa minggu baru na tengok
lepas tuh na kecoh
HAHA
eh ?! suka hati la , hati saya . em !
alahai .
eh , boleh tahan la cerita nih .
yang paling saya ingat
Redha itu Ikhlas
wahh .
saya selalu Redha :''
sekarang nih pun saya redha dengan bakal pemergian Romeo
eh wahai Romeo
saya tunggu awak ya :)
jangan jauhkan hati tuh dari saya okay
selalu ada nama saya dalam otak , hati dan mimpi :)
saya akan sentiasa kuat macam awak sayang .
kuat macam Izaa dalam Ombak Rindu tuh .
Ya saya mampu kan ?
kan ?
saya boleh kan awak ?
na menangis da ta boleh :)
da kering agaknya air dalam mata nih .
sabar ja la mekk :)
biasalah kehidupan sentiasa ada berlawanannya kan ?
*sigh

Wednesday, 28 December 2011

senyum macam tiada apa-2 masalah
nice c:
okay assalamualaikum kehidupan .
selamat 03:09 pagi .
saya na jadi saya ja sekarang sebab saya tahu yang sekarang nih adalah bukan palsu .
selalu saya akan cuba pura-2 kuat .
ceh ! control air mata . tapi kali ini ta mampu .
bukan sebab saya tonton movie Ombak Rindu tu .
bukan-2 . tapi saya akan sendiri lepas nih .saya ta sanggup sendiri .
saya ta boleh tanpa awak sayang !
saya harap sangat yang hari esok tiada .
sebab tu saya taknak tidur , taknak .
saya takut ada hari esok :(
sayang , saya ta boleh sayang .
nanti saya sunyi .
saya terfikir macam na minta kiamat ja esok .
Oh Allah , saya minta maaf sebab minta yang bukan-2 :"
Allah tentu faham apa yang saya rasa sekarang kann .
Allah , ada dengan saya kan . kuatkan hati oh hati ini Allah .
im begging to You Allah :"
*sigh

Tuesday, 27 December 2011

assalamualaikum lagi kehidupan !
okay hari ini saya masih na jadi Juliet . eh manis tau jadi Juliet .
terasa macam hidup dalam zaman dulu kala .
ah Juliet tak tahu nak cerita apa nih .
eh , aa bytheway :) tolong ingatkan Juliet ya untuk buat kad bank baru kejap lagi .
Juliet nih kan da la pelupa ==
eh Guys , Juliet na story mory bout what nih ?
ah ! Juliet tahu bout whats , * mereka yang Juliet sayang !
aaa tittle : emm Melodi-Melodi Indah di Hati Kecil <:
ah okay tak ?! ><
Juliet ta boleh terus buat .
kena reka-reka dulu kat tempat lain .
copy and paste :)
ta lambat .kannn ? hehe .
okay la , tade benda pun kan .sorry ganggu .hee .
tunggu la tentang Melodi tuh ya !
kbai ! ^^

okay assalamualaikum kehidupan yang semakin hambar .
oh hati , saya minta maaf sebab ta jaga hati .
sedang menghitung hari dalam diam .
si Romeo akan pergi jauh dari Juliet , tapi hati jaga Romeo ya jangan sampai terleka tentang Romeo :"
ramai yang support Juliet tu Terima kasih .
Juliet percaya Romeo di sana tapi Juliet ta percaya yang Juliet boleh hidup di sini tanpa Romeo :''
Romeo tahu kan Juliet memang perlukan Romeo .
Juliet ni nampak ja gembira , ketawa bagai .
sebenarnya itu cover .
*okay sekarang sepasang mata ini da bertakung air mata :"
ahh i hate this feelings !
God , please . need you . 
Allah .
Juliet minta dengan Allah nihh . kuatkan hati Juliet .
jangan bagi luluh .
Allah ta kan bagi ujian kepada hambanya jika hambanya itu ta kuat .
Juliet mesti kuatkan .
sebab tu Allah bagi  ujian nih , kann ?
untuk apa ?
untuk sentiasa ingat Allah kan .
untuk sentiasa jaga hati kann .
hati dan perasaan datangnya dari Allah kann .
OH ALLAH , 
Terima kasih dengan ujian nih .
walaupun berat . Juliet akan cuba dengan sedaya upaya kawal hati .
*sigh .

okay saya rasa sangat ta terkata :''
saya sayang awak la sayang :"

Saturday, 24 December 2011

  okay assalamualaikum kehidupan .
selamat pagi sayang !
ah ! mengantuknya sepasang mataku ini :)
rasa macam na tidur sekarang ja tapi err its okay la .
sekarang , saya ada di rumah kekasih saya si Romeo Chan to .
waaa . macam best ^^ kejap lagi maybe kami akan pergi muzium .
saya suka to ^^
malam nanti pula , kami pergi ICT ,
ah ! cun lah mama :p
jum la join !
btw , semalam kan saya merajuk dengan si Romeo .
em ada la krisis sikit .
terus masuk bilik ja tidur tanpa alas dan selimut .
haaa asyik terjaga ja == tidur pun ta cukup .itu yang mengantuk sikit to :)
bangun pagi , kena bising dengan mama ,
sebab mama suruh tidur dekat bilik dia .
ada katil dan selimut . heh .tapela maa :)
ingat na buatkan breakfast untuk mereka tapi mama da siapkan awal pagi .
ah ! mama nii memang rock laa :p
HAHA . tercun ! :)
ingat na masak untuk tengahari nii .
tapi belum ada apa-2 lagi .
ha ? apa ? ta percaya saya pandai masak ?
eh jangan pandang saya guna hidung tau ! ta cuba ta tahu :)
sedap tau saya kalau masak . kalah Chef Wan :p betul :>
okay la . saya minta maaf blog rasa macam bosan . ah ! who cares ? My Blog My Rules kan .
ta suka jangan baca okay :)
apa ? merepek ? awak ada ? tak ada kan .diam :/
hehe .kbai la :)

Friday, 23 December 2011

okay assalamualaikum pagi <3
hari ni tiba-2 saya jadi Juliet la ><
Ah! Asal ? na kata saya apa pulak la toh ==
whatever . do i care ? (:
hehe xD 
kann Juliet da bagitahu yang Juliet na jadi semua (:
apa salah ke ?
tidak kann ?
okay sebenarnya disini Juliet na mengadu sikit nii :(
tadi Juliet da mengadu yang kat atas sana tu 
sekarang na cerita pula la kat sini 
boleh kan ? eh , My Blog My Rule la wehh :)
mesti boleh la .
okay
em petang tadi dengan semangatnya bangun sebab na pergi cek duit 
yang ayah dah bank in kan 
lepas tuuu 
kad bank Juliet tidak sah :(
OH My Allah :(
sedih gila 
macam ta percaya cip kad bank Juliet rosak
Romeo pun da try banyak kali tapi gagal 
Nur sahabat Juliet pun ada try juga . tapi hurm
ah ! sedihnya . rasa macam na mudi seminggu .
tapi ehh ta elok macam tuu
itu kan mesti ujian daripada Dia kann 
Dia tahu Juliet penyabar *penyabar ke ? :)
sebab tu Dia na uji macam tu kann :)
even sedih yang teramat sebab semalamnya tuu Juliet lepak lepuk dengan Romeo
ada abang kesayangan (Syukray) sekali 
tiba-2 Juliet terbau macam kek strawberyyy :)
hurmmm menusuk semacam ja 
ingat hari ni dapatlah beli 
tapi gagal dah :"
Juliet call ayah , bagitahu semua nii .
ayah macam bingung sat .
HAHA . kasihan ayah .
mesti dia bengang ja .
apa pun ta boleh la anak aku sorang nih * 
hehe 
sorry my dear Daddy . muehehew :*
bukan sengaja pun alahai 
Juliet tak tahu apa-apa
Juliet ta minta pun na kad tu rosak 
tapi Alhamdulillah Juliet masih boleh bersabar :)
TerimaKasih Allah
masih sayangkan Juliet :)
TerimaKasih Romeo tolong Juliet :)
TerimaKasih abang bantu sikit tadi :)
okay laa .
rasanya da lewat sangat ni pun 
harus tidur la
esok mahu jumpa mama mertua tersayang <3
okaybai .
assalam (:

Thursday, 22 December 2011

miss ALL that I LOVE :(

assalamualaikum kehidupan <3
hi sayangs .
okay sekarang na jadi sayang .
apa ? merepek ? suka hati saya laa . kan saya da cakap hati saya .
apa pun cannot GO la :)
yang penting sayang ta kacau orang kann ? 
sayang tengah bengang ni kenapa sayang sign in ja blog sayang nii
senyap ja == mana bunyi-2 ?
sebelum ni ada lagu - Ya Sudah La .
mana pula perginya .
ta mengapa , sayang ada suruh hamster comel tukarkan lagu :)
nanti-2 ada la toh ><
okay berbalik pada tajuk ,
*pada or KEpada ?
heh ! sempat ya belaja BM kat sini :p
okay sayang tak tahu kenapa tiba-2 rasa rindu menyerang
kalau rindu itu untuk seorang ja takpa pun nya kan ==
nii untuk ramai pula :((
sedih laa .
ah ! rindu rindu lagi rindu 
apa penawarnya ?
sakit la jiwa ni tahan 
siapa boleh tolong ?
eh ?
tolong eh :(
sakit kan bila rasa rindu 
rasa macam na baling meja ja kat orang 
haha ==
siapa yang berani na merelakan diri ?
sayang na baling meja ni 
*untung la kalau kuat na angkat meja tu kann
alaa , meja belajar yang kecil tu laa :)
okay sayang harap semua yang sayang rindu tu 
datang eh dalam tidur sayang kejap lagi
sayang minta sangat 
tolong la datang , eh ?
*yang Maha Esa , sayang nak mereka yang sayang rindu tu datang nanti 
boleh tak ? boleh la boleh la , eh ? eh ? sayang mohon .
hantarkan mereka dalam tidur sayang nanti ya . boleh tau ! ><'
TerimaKasih ! :D
amin ~ *wehh , awak ,tolong la aminkan :)
okay la , rasanya sayang patut tunggu mereka cepat dalam mimpi nii
nanti mereka tunggu lama pula .
*cehh ^^ aww seronok . harap-2 dapat <3
okaybye !

Sunday, 18 December 2011

Nada-nada Getar Seorang Manja ♪♪
Assalamualaikum kehidupan ›‹ okay hari ini saya nak gelar diri Manja , boleh ? boleh aje . suka hati saya la . hati saya kan J em manja na mengadu ni laa dengan kehidupan , supaya burung-2 yang dengar boleh tolong sampaikan kepada yang Maha Esa di sana , eh ? hurm , manja ta faham yang Maha Esa memang ada mencipta pelbagai perangai manusia , kannn ? kenapa ya ada bermacam ragam , kannn ? unik ˆˆ manja suka tengok pelbagai jenis manusia , hehe .tapi ada sesetengah manusia nii manja macam kurang senang la dengan perangai dia . manja nak ja cakap dengan dia tapi manja takut . Yang Maha Esa mesti tahu manja ni memang pentakut kann ? sedangkan yang Maha Esa selalu ada dengan manja :)
Haa sambung balik pada topik :)
Haaa , dia yang manja kurang senang tu suka sangka buruk pasal manja ==” kasihan manja kan ? :p
Tapi ta apa lah . manja maafkan ja dia . semoga yang Maha Esa dapat buka pintu hati dia untuk tidak lagi bersangka buruk pasal manja . terima kasih yang Maha Esa . iloveyou !

Saturday, 17 December 2011


Kesayangan saya
Assalamualaikum lagi kehidupan yang hambar ceria J
Hi pipits >< sebelum itu manja na ucap terima kasih kepada yang Maha Esa
Kerana telah memberi peluang untuk merasa kasih sayang
daripada seorang gadis yang bergelar uda , anin dan merangkap adik kedua manja J
*oh ! manja lupa pula na kidnap gambar gadis comel tuu ==
Haa terima kasih juga kepada Yuko Yamashita
yang telah membantu meluruskan , melembutkan dan mengharumkan
rambut manjaJ
fullname gadis tu , Nazatul Adnin binti Haji Kamarulzaman J
gadis ni la selalu sekepala dengan manja
selalu jadi teman luahkan perasaan
selalu teman manja date dulu
selalu nasihatkan manja tentang cinta
haa mesti orang fikir gadis ni ta matang lagi
tapi dia nampak sangat matang
berbeza 10x ganda dengan manja
suka sakat orang
suka berborak dengan orang tua , layan ja kepala dia
seronok dengan dia
kadang-2 tu dah macam makcik-2 ja manja tengok dia
dia selalu cakap manja comel
tapi dia ta sedar dia pun comel 
kalau jalan dengan dia , dia selalu akan jalan sebelah tepi jalan
katanya , “orang na lindung kau ..
ahh manis ja setiap saat dengan dia
tapi kami pernah juga bergaduh
tapi sekejap ja , lepas tu ada ja benda yang dia buat na pujuk semula hati manja ><
pandai-2 ja si gadis seorang tu
bila manja ada kat rumah , dia la yang akan selalu teman manja tidur lewat malam 
manja suka la bila rasa happy ada seorang adik yang macam ni
adik kandung yang terbaik ! ^^
♥♥♥

assalamualaikum kehidupan :)

Assalmulaikum lagi kehidupan ♥
Hari ini saya nak jadi B la pula J
asal ? gedik ? so what ?
ada B ganggu gugat hidupmu ?
tiada kannn ? so just keep quiet J fucker :p
oh tarikh lahir B 13/11/93
cukup umur dah kannn ? J
jadi kenapa la B msih dikongkong ?
da besar la B , B tahu la na fikir mana baik mana buruk
kepada ibu , B minta maaf sebab tipu yang keluar hari itu
bukan apa , B tiada niat pun na tipu
nanti kalau B minta izin
kena marah , tak dapat .
sedangkan bukannya B merayap mana pun
Cuma lepak minum ja
Bukan buat maksiat pun = =
B masih tahu lagi la mana baik mana buruk
sedih betul
belakang B kutuk-2 , sangka buruk , tak percaya dengan anak sendiri ,
sumpah sedih
apa laa nasib
tiba-2 B jadi rindu kat mama
manja-2 dengan mama L
bila lagi la dapat jumpa mama angkat kesayangan B tu L
kenapa la orang nampak yang buruk ja pada B nii L
apa salah B ? besar sangat kah ?
tidak mengapa laa
ada Tuhan kannn ? ya B ada Tuhan yang Maha Esa J
akan sentiasa ingat yang Maha Esa L
okay laa . sabar ja la ya B .
jangan risau .
yang Maha Esa tidak pernah membenci hambanya
jadi , B masih ada Dia J
jangan sedih-2 lagi B
hari ni kan jadi B
kena ceria ^^ kannn ?
okaybye♪