CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D
suka hati saya laa . hati saya pun , bukan hati awak .

Sunday, 8 January 2012

Selamat 10:40 Pagi (:

assalamualaikum kehidupan ;)
Heh . Sihat ? Okay saya terpaksa rush buat Blog kali nih . hiarrggh ! Haha .
Masuk kerja dah sebentar lagi . 10minit lagi =="
Okay nak tahu ? Taknak ? okay blah sekarang lah ;p Hehe .
Eh gurau ja . Jangan ingat kiteee nak kurang ajar tautau ! Kiteee gurau ja ;D
Haa okay semalam kan pagi-2 buta saya boleh bergaduh dengan itu mamat POYOs saya to si Romeo Chan ==" ;D Haha . kesian dia . Habis tuh haa asyik buat hal sama ja sejak pergi sana . Hehe . Kan da kena marah dengan kiteee . kiteee nih garang tau . heish !
Ah , rindu sangat kat dia -,- dia tu kalau ta rindu saya , balik nanti saya bakar kening dia .ngehngeh ^^'' Okay sebenarnya kan saya taktahu na cerita apa lagi . Agagaguuu ;p
Padan muka kau orang ;p kepada kawan-2 hostel kiteee tuh yang comel loteeey tuu . hmm Ami sayang kau orang tau . Tolong jangan salah faham dengan mi eh eh ? ;) Tolong sayang mi eh eh ? ;D hehe . Tak malu minta orang sayang . Haha ;D okay lah . GTG la baby boy and baby girl semua ;)
dah lewat !!!
Kbai . Salam <3

0 comments: