CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D
suka hati saya laa . hati saya pun , bukan hati awak .

Wednesday, 25 January 2012

NO TITTLE ! haha . gelak sikit .

assalamualaikum kehidupan ><
okay morning . Selamat 1 Dunia (:
Hehe . Kenapa suka sangat nih ? Haip !
Jangan tanya kenapa . Nanti berubah pula perasaan nih . dah la sedang nak menghiburkan Hati oh Hati nih ;p Even sebenarnya sedang menangis Hati nih .
oaky okay . *Tengok sampai ejaa okay pun salah ;D
Hehe . Eh malam tadi kiteee kejeeew dengan Bad semula .
ta kenal Bad siapa ?
ta apa ta penting . tapi kiteee na story gak pasal dia sikit . ta suka ? shuhh ! Jangan sibuk dalam gua kiteee yang colour Pink nih ;p Ngah ! *muka brutal tapi dalam Hati ada taman astakonah (bak kata abang Fadhil) ;D , dia si Bad dah habis cuti . padan muka dapat ampau cikittt ;p
Haha . penat sikit kejew malam tadi ;(
tapi rasa masa tu macam sekejappp jeh ! nyeeh ;D
Bad baik gila ! dia buatkan kejew untuk kiteee . Thanks dear <3
Haha tahu kan kiteee nih penTakut cikittt .
hurrr ~ dah lah buatkan kejew untuk kiteee , lepastuh balik tadi dia pau makan pulak ==" *baiknyeww -,-
Ahh ! kau memang cantik lah . Terimakasih ^^ 
Okay lepas tu lepak lepuk sebentar bersama abang capikk Amir + abang Fizol ;p Haha . bila lah kiteee dapat meet Diana Amir yang comel lote tuh lagi -,- last masa kat RTM tuh ja lah . heh !
Thanks tau abang . susah-susah ja ;) Eh BTW mii dah sampaikan salam mesra tuh pada si Dia ;p HAHAHA .
okay dah sikit ja gelak . jangan lebih ! -,-
hiyaarkk ! Hari nih kiteee cuti . na tidur lama-2 sampai mata macam panda 0,O hehe .
Biar tade capeew cukee . Haha . memang tade siapa suka pun . so WHAT ? we ONE malaysia right ?
apa yang penting ? KERJASAMA ^^ hiks ! kiteeee ada Harimau . awak ada ? tade ! ;)
Eh teman kiteee Yob ( bukan nama sebenar ) dia sakit . doakan dia cepattt sembuh ya ! Amin ;) Oh Allah , sembuhkan dia tau ^^ Terimakasih . 
Eh , *haha dari tadi eh eh ja ;D ,, hehe . kiteee ingat kannn . kiteee dah ta penting ^^
dah tinggal sorang-2 . dah tiada yang cari . rupanya kiteee SALAH ! haha . stupid amido -,-
Terimakasih tau yang selalu ada dengan kiteee tew ! >< Hehe .
yang tegur-2 kiteee tew ;D My all sayang lah kat You all ;p
Err panjang lebar pula kali nih -,-
Hehe . kiteee Janji akan cuba ubah perangai ^^ err taaa taa tapii , susah lah na jadi matang . Hee .
kiteee nih macam budak-2 jeh -,- Haha . ta apa lah alahai budak-2 ta pandai menTipu ><
kannn ?! 
*sedang bersama lagu Hanya Ingin Kau Tahu by Republik (;
best lah lagu nih . ngah *,*
Hehe apa lagi kiteee na bebel neh . cepat-2 ! ;p
hehe okay lah . kiteee nak bobok dah .
ada apa-2 call ja 999 . Jangan call kiteee lak !
kiteee bukan boleh buat apa pun  . Tolong semak samun ja ;)
Hehe . Jum lena .
Kbai . Wasalam untuk kali nih ^^V

0 comments: