CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D

eh saya sayang semua orang tau ^^ sayang la saya sekali eh ? :D
suka hati saya laa . hati saya pun , bukan hati awak .

Thursday, 9 February 2012

little Hati , Please !

assalamualaikum :)

Selamat Pagi .
okay Maaf . Kalau sebelum baca dah komen yang negatif better Go To Hell 
and Dont try enter My Blog again 
Thanks :)
Oh aa , little Hati saya menangis .
Err . saya tak tahu lah . kenapa sebak ja neh .
rasa macam nak menangis tapi airmata tak mahu mengalir , airmata pun dah penat agak nak keluar ja .
Nasib lah , menangis la di dalam 
Oh i need some one to hear me now .
Shit . sick . damn sick now .
God , Jangan hilang lah walau saya berdosa ;"
*sigh .
Apa pun Tak Boleh 
Jadi apa yang boleh saya buat sekarang untuk lupakan tentang 
little Hati yang sakit neh ?
Oh em , read novel ?
ahh ! Lawak , jawapannya ke mimpi 
kalau dapat mimpi bahagia , seronok lah .
kalau tak ? nak kata apa .
penat ja tidur tapi kosong .
kan ?
macam perasaan , aa sudah ! -,-
ke lain  pulak , hah .
okay lah , eh i got something to share actually .
but later lah saya share .
Kboiii
Wasalam .

0 comments: